GZ ŠENTJUR

Portal Gasilske zveze Šentjur

  
loader

Prihajajoči dogodki

Jul
17

17.07.2022 - 24.07.2022

Prisotni

Na strani je 20 gostov in ni članov .

Prijava

Izlet gasilskih veteranov GZ Šentjur

Tako kot je že v navadi, so se tudi letos gasilci gasilske zveze Šentjur, ki imajo status veterana, v petek, 16. avgusta odpravili na strokovno ekskurzijo. Tokrat je okoli 100  veteranov in veterank pot vodila na Dolenjsko.

Z dvema čisto polnima avtobusoma so se v petkovem jutru veterani in veteranke podali na pot proti Dolenski. Seveda pa se za začetek dneva spodobi, da se spije dobra kavica, zato so se med potjo ustavili in si privoščili jutranjo kavico kar na poti.  Po kavi in dobrem začetku poti, je veterane pot vodila v gostišče »Colnar« na Otočcu, kjer so jih pogostili s toplo malico in degostacijo rujne kapljice. V vinski kleti Colner, se že 20 let trudijo, da ustrežejo slehernemu obiskovalcu, z domačo hrano, ki sloni na kuharskih izkušnjah naših prednikov. V obokanih njihovih prostorih zadiši po sveže pečenem kruhu iz krušne peči in seveda, po dolenjskih specialitetah. Njihova gostoljubnost zidanice, se navadno zaključi v vinski kleti ob kozarčku ali dveh rujne kapljice.

Preberite več: Izlet gasilskih veteranov GZ Šentjur

Izlet gasilskih veteranov

Tako kot vsako leto so se tudi letos gasilci gasilske zveze Šentjur, ki imajo status veterana, odpravili na strokovno ekskurzijo. Tokrat je 90 veteranov in veterank pot vodila k južnim sosedom v hrvaško Zagorje.

Preberite več: Izlet gasilskih veteranov

Že 5. medgeneracijsko srečanje Slovenskih gasilcev

Šaleška dolina, 25.8. 2018 – Že kar 5 leto za povrstjo je potekalo medgeneracijsko srečanje Gasilske zveze Slovenije. Tokrat je organizacijo prevzela gasilska zveza Šaleška dolina in srečanje organizirala pod šotorom, v čudovitem naravnem okolju velenjskega jezera.

Preberite več: Že 5. medgeneracijsko srečanje Slovenskih gasilcev

Radarska slika padavin

Požarna ogroženost

Požarna ogroženost

Grafični prikaz dogodkov

Copyright © 2013 GZ Šentjur. Designed by Ales GuzejZa optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information