GZ ŠENTJUR

Portal Gasilske zveze Šentjur

  
loader

Prihajajoči dogodki

Jun
5

05.06.2021 - 06.06.2021

Jul
17

17.07.2022 - 24.07.2022

Prisotni

Na strani je 11 gostov in ni članov .

Prijava

Novice GZS

Prikaz dogodkov SPIN

  • Ob 15.02 so na Liptovski cesti v Slovenskih Konjicah trčili osebni vozili in motor. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj dogodka, do prihoda reševalcev nudili pomoč poškodovanim osebam, odklopili akumulatorje, odstranili vozilo s cestišča in vpojna sredstva posuli po izteklih motornih tekočinah.

  • Ob 9.57 so v Stritarjevi ulici v Žalcu gasilci PGD Žalec s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše, v kateri so našli mrtvo osebo.

  • Ob 19.31 so v Lučah gasilci iz PGD Luče nudili pomoč reševalcem NMP Mozirje pri prenosu obolele osebe iz stanovanja do reševalnega vozila. Osebo so reševalci prepeljali v celjsko bolnišnico.

  • Ob 14.00 je na Velenjski cesti v Žalcu zagorela postaja za polnjenje električnih koles. Gasilci PGD Žalec so ogenj pogasili ter pregledali okolico. Obveščene so bile pristojne službe.

  • Ob 11.00 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske z ekipo Helikopterske nujne medicinske pomoči na krovu poletela v Velenje, od koder je prepeljala obolelo osebo v UKC Maribor. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj pristanka helikopterja.

Radarska slika padavin

Požarna ogroženost

Požarna ogroženost

Grafični prikaz dogodkov

Copyright © 2013 GZ Šentjur. Designed by Ales GuzejZa optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information