GZ ŠENTJUR

Portal Gasilske zveze Šentjur

  
loader

Prihajajoči dogodki

Jun
5

05.06.2021 - 06.06.2021

Jul
17

17.07.2022 - 24.07.2022

Prisotni

Na strani je 21 gostov in ni članov .

Prijava

ČESTITKA VODSTVA GZ ŠENTJUR TEKMOVALNIM ENOTAM NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU GASILSKIH ENOT V ORMOŽU

Spoštovani člani tekmovalnih enot, mentorji in vodstvi PGD Lokarje in Loka pri Žusmu!

Na minulem državnem tekmovanju gasilskih enot v Ormožu, so našo GZ in občino predstavljale tekmovalne enote, ki so dosegle velik uspeh. Že sama uvrstitev na državno tekmovanje pomeni veliko priznanje za nas, medtem, pa nas še posebej veselijo uvrstitve vaših enot, ki so se pomerile v zelo močni konkurenci in osvojila odlična mesta.

Ob tem uspehu čestitamo za prejete zlate značke in se zahvaljujemo vsem tekmovalcem za požrtvovalnost, mentorjem za njihov prispevek in vodstvom obeh društev za podporo  enotam, da so se lahko kvalitetno pripravile na tekmovanje.

Bliža se letošnje občinsko tekmovanje, upamo, da bodo odlični uspehi naših ekip, vsem vam, ki se pripravljate na naš gasilsko-športni dogodek, vzpodbudili veliko dobre volje in pripravljenosti, za doseganje vrhunskih rezultatov!  

Vodstvo GZ Šentjur

Novice GZS

Prikaz dogodkov SPIN

  • Ob 6.16 je v Kozjem voznica na parkirnem prostoru večstanovanjskega objekta zapeljala v manjši jarek in ni mogla nadaljevati vožnje. Posredovala sta gasilca PGD Kozje, ki sta vozilo izvlekla iz jarka. Poškodovan ni bil nihče, materialna škoda ni nastala.

  • Ob 21.27 so v Lučah zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Saje so pogorele pred prihodom gasilcev. Gasilci PGD Luče so opravili ogled okolice dimnika.

  • Ob 19.46 so na Rimski cesti v Laškem trčila tri osebna vozila. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, nudili pomoč reševalcem NMP, posipali razlite motorne tekočine, odklopili akumulatorje in očistili cestišče. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

  • Ob 17.23 se je v Preboldu občan poškodoval na sankališču. Gasilci PGD Prebold-Dol. vas-Marija reka so poškodovanega oskrbeli na kraju, z nosili prenesli do vozila in nato prepeljali do gasilskega doma. V SB Celje so poškodovanca prepeljali reševalci NMP Celje.

  • Ob 13.07 so v naselju Stenica, občina Vitanje, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Vitanje so požar, ki je poškodoval dimnik, pogasili in pregledali dimnik s termovizijsko kamero.

Radarska slika padavin

Požarna ogroženost

Požarna ogroženost

Grafični prikaz dogodkov

Copyright © 2013 GZ Šentjur. Designed by Ales GuzejZa optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information