GZ ŠENTJUR

Portal Gasilske zveze Šentjur

  
loader

Prihajajoči dogodki

Jun
5

05.06.2021 - 06.06.2021

Jul
17

17.07.2022 - 24.07.2022

Prisotni

Na strani je 14 gostov in ni članov .

Prijava

ČESTITKA VODSTVA GZ ŠENTJUR TEKMOVALNIM ENOTAM NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU GASILSKIH ENOT V ORMOŽU

Spoštovani člani tekmovalnih enot, mentorji in vodstvi PGD Lokarje in Loka pri Žusmu!

Na minulem državnem tekmovanju gasilskih enot v Ormožu, so našo GZ in občino predstavljale tekmovalne enote, ki so dosegle velik uspeh. Že sama uvrstitev na državno tekmovanje pomeni veliko priznanje za nas, medtem, pa nas še posebej veselijo uvrstitve vaših enot, ki so se pomerile v zelo močni konkurenci in osvojila odlična mesta.

Ob tem uspehu čestitamo za prejete zlate značke in se zahvaljujemo vsem tekmovalcem za požrtvovalnost, mentorjem za njihov prispevek in vodstvom obeh društev za podporo  enotam, da so se lahko kvalitetno pripravile na tekmovanje.

Bliža se letošnje občinsko tekmovanje, upamo, da bodo odlični uspehi naših ekip, vsem vam, ki se pripravljate na naš gasilsko-športni dogodek, vzpodbudili veliko dobre volje in pripravljenosti, za doseganje vrhunskih rezultatov!  

Vodstvo GZ Šentjur

Povezave

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Novice GZS

Prikaz dogodkov SPIN

  • Ob 19.58 je na Gozdni ulici v Rogaški Slatini prišlo do onesnaženja potoka Ločnica. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so pregledali strugo potoka in postavili lovilna črevesa v potoku. Izvor onesnaženja naj bi bil stari bazen za nafto v Žiberniku. Gasilci so ob prisotnost policije začasno zatesnili bazen. Obveščeno je bilo podjetje VGP Drava, ki bo dne 6. julija zjutraj pregledala objekt, kjer se nahaja rezervoar. Do pogina rib ni prišlo.

  • Ob 18.14 je v naselju Lipovec, občina Šmarje pri Jelšah, zagorel drog električne napeljave. Požar so pogasili gasilci PGD Šentvid pri Grobelnem in Šmarje pri Jelšah. Nadaljnje delo pa so prevzeli delavci elektro podjetja.

  • Ob 15.38 je v naselju Sveti Lovrenc, občina Prebold, ob reki Savinji gorel kup odpadnega vejevja in kmetijskih odpadkov. Požar so pogasili gasilci PGD Sv. Lovrenc.

  • Ob 12.22 je v naselju Skorno pri Šoštanju, občina Šoštanj, zagorelo osebno vozilo. Lastnika osebnega vozila sta požar pogasili že pred prihodom gasilcev PGD Šoštanj, ki so nato preventivno pregledali vozilo.

  • Ob 11.07 sta na cesti Zreče - Rogla, občina Zreče, trčila motorno kolo in osebno vozilo. Gasilci PGD Zreče so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine po vozišču ter nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Slovenske Konjice, ki so v nesreči poškodovano osebo na kraju oskrbeli in nato prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Radarska slika padavin

Požarna ogroženost

Požarna ogroženost

Grafični prikaz dogodkov

Copyright © 2013 GZ Šentjur. Designed by Ales GuzejZa optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information