GZ ŠENTJUR

Portal Gasilske zveze Šentjur

  
loader

Prihajajoči dogodki

Prisotni

Na strani je 24 gostov in ni članov .

Prijava

Delavnica - ohranjanje gasilske dediščine

Komisija za zgodovino celjske regije in GZ Šentjur organizirata delavnico na temo »Ohranjanje in varovanje gasilske dediščine, o gasilskem zgodovinopisju in arhiviranju«, ki bo v četrtek, 15. oktobra 2015, ob 17.30  v Gorici pri Slivnici. Vsebina delavnice je navedena v priponki.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Protokol - 1.pdf)Program delavnice[ ]156 kB

Povezave

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Novice GZS

Prikaz dogodkov SPIN

  • CELJE

  • VELENJE

  • Ob 21.30 so v Rakovljah v občini Braslovče gasilci PGD Braslovče - AED ekipa z defibrilatorjem nudili pomoč občanu do prihoda NMP Žalec in Celje.

  • Ob 18.29 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske z ekipo Helikopterske enote nujne medicinske pomoči poletela v Velenje, od koder je prepeljala obolelo osebo v UKC Maribor. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj pristanka in nudili pomoč NMP Velenje pri prenosu obolele osebe .

  • Ob 18.12 sta na avtocesti Celje–Maribor pri izvozu Celje vzhod trčili tovorni vozili. Celjski poklicni gasilci so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, nudili prvo pomoč poškodovani osebi, izvedli pregled vsebine tovornih vozil in širše okolice prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, ter nevtralizirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so poškodovano osebo oskrbeli in jo prepeljali v SB Celje.

Radarska slika padavin

Požarna ogroženost

Požarna ogroženost

Grafični prikaz dogodkov

Copyright © 2013 GZ Šentjur. Designed by Ales GuzejZa optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information