GZ ŠENTJUR

Portal Gasilske zveze Šentjur

  
loader

Prisotni

Na strani je 15 gostov in ni članov .

Prijava

Čestitka

Komisija za priznanja Gasilske zveze Slovenije, je odločila, da bo letošnje »priznanje Matevža Haceta«,  prejel JOŽE ŽUPANC. Najvišje državno priznanje, s kipcem in nagrado mu bo slovesno vročeno na zasedanju Plenuma GZS v Semiču, dne 21.03.2015,

Častnemu predsedniku GZ in od sedaj dalje nagrajencu Matevža Haceta, v imenu vodstva in organov zveze, iskreno čestitamo!


Predsednik Janko Cerkvenik

Povezave

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Novice GZS

Prikaz dogodkov SPIN

  • SLOVENSKE KONJICE

  • Ob 21.05 so v Bukovžlaku, občina Celje, iz neznanega vzroka zagoreli železniški pragovi. Gasilci PGE Celje in PGD Teharje so omejili in pogasili požar ter pregledali okolico.

  • Ob 20.01 sta v Šmiklavžu, občina Gornji Grad, trčila osebno vozilo in kolo z motorjem. Posredovali so gasilci PGD Nazarje in Nova Štifta, ki so kraj zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi poškodovane osebe, odklopili akumulatorje, posuli vozišče z vpojnimi sredstvi ter vozišče očistili in nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa. Ena oseba je bila poškodovana in iz kraja odpeljana z reševalnim vozilom.

  • Ob 18.14 se je v Gorici pri Šmartnem, občina Celje, osebno vozilo prevrnilo na bok. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in posuli razlite motorne tekočine z vpojnimi sredstvi. Poškodovani ni bilo.

  • VRANSKO

Radarska slika padavin

Požarna ogroženost

Požarna ogroženost

Grafični prikaz dogodkov

Copyright © 2013 GZ Šentjur. Designed by Ales GuzejZa optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information