GZ ŠENTJUR

Portal Gasilske zveze Šentjur

  
loader

Prisotni

Na strani je 14 gostov in ni članov .

Prijava

Regijsko tekmovanje mladih gasilcev v orientaciji

V nedeljo, 9. Septembra 2018 je v Rečici pri Laškem potekalo regijsko gasilsko tekmovanje v orientaciji za pionirje, mladince in pripravnike, ki ga je tokrat organizirala gasilska zveza Celje.

 

Iz gasilske zveze Šentjur, so se tekmovanja udeležili PGD Dolga gora, PGD Dobje, PGD Kalobje, PGD Ponikva in PGD Loka pri Žusmu. Mladina se je v sklopu tekmovanja pomerila v orientaciji, v vezanju vozlov, v praktičnih vajah, v poznavanju topografskih znakov, v spajanju cevi na trojak, v zvijanju cevi, v navezavi orodja v zvijanju cevi…

Mladi gasilci so zopet pokazali veliko znanja, motiviranosti in borbe, ki jo premorejo med seboj. Prav vsi so se borili po njihovih najboljših močeh in skušali doseči le najboljše. Med šentjurskimi ekipami je najboljšo uvrstitev dosegla ekipa mladink iz Dolge gore, ki so v svoji konkurenci zasedle kar 3. mesto. (Pripravila: Tjaša Ferlež, Foto: arhiv društev)

Povezave

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Novice GZS

Prikaz dogodkov SPIN

  • SLOVENSKE KONJICE

  • Ob 21.05 so v Bukovžlaku, občina Celje, iz neznanega vzroka zagoreli železniški pragovi. Gasilci PGE Celje in PGD Teharje so omejili in pogasili požar ter pregledali okolico.

  • Ob 20.01 sta v Šmiklavžu, občina Gornji Grad, trčila osebno vozilo in kolo z motorjem. Posredovali so gasilci PGD Nazarje in Nova Štifta, ki so kraj zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi poškodovane osebe, odklopili akumulatorje, posuli vozišče z vpojnimi sredstvi ter vozišče očistili in nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa. Ena oseba je bila poškodovana in iz kraja odpeljana z reševalnim vozilom.

  • Ob 18.14 se je v Gorici pri Šmartnem, občina Celje, osebno vozilo prevrnilo na bok. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in posuli razlite motorne tekočine z vpojnimi sredstvi. Poškodovani ni bilo.

  • VRANSKO

Radarska slika padavin

Požarna ogroženost

Požarna ogroženost

Grafični prikaz dogodkov

Copyright © 2013 GZ Šentjur. Designed by Ales GuzejZa optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information