GZ ŠENTJUR

Portal Gasilske zveze Šentjur

  
loader

Prihajajoči dogodki

No events found

Prisotni

Na strani je 25 gostov in ni članov .

Prijava

Popravni izpiti

Obveščam vas, da so vsi tečajniki uspešno opravili popravne izpite za tečaj za vodjo enote. Želimo jim veliko sreče na praktičnem delu na Igu, ki bo v soboto.

Tečaj za vodjo enote

Na elektronsko pošto PGD, predsednikov in poveljnikov smo vam poslali rezultate zaključnega testiranja za tečaj za vodjo enote. Popravni izpiti bodo v sredo 18. 2. 2015 ob 17:00 uri v PGD Slivnica. Rezultati so objavljeni tudi na spletni strani pod rubriko izobraževanje - Tečaj za vodjo enote.

Povezave

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Novice GZS

Prikaz dogodkov SPIN

  • Požari na prometnih sredstvih - požari na sredstvih cestnega prometaOb 7.54 je zagorelo v motornem delu osebnega vozila v Bevčah v občini Velenje. Posredovali so gasilci PGD Bevče in PGD Vinska Gora, ki so požar omejili in ga pogasili.

  • Sproščanja nevarnih plinov - sproščanja nevarnih plinovOb 1.32 je na Mariborski cesti v Celju, varnostna služba v delu poslovno trgovskega centra, kjer se izvaja sanacija strehe, zaznala vojn po zažganem. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, izvedli meritve plinov v prostorih, zaznali koncentracijo ogljikovega monoksida v pisarni in prostore prezračili. Vzrok je varjenje izolacije na strešno okno pisarne.

Radarska slika padavin

Požarna ogroženost

Požarna ogroženost

Grafični prikaz dogodkov

Copyright © 2013 GZ Šentjur. Designed by Ales GuzejZa optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information