GZ ŠENTJUR

Portal Gasilske zveze Šentjur

  
loader

Prihajajoči dogodki

Jun
5

05.06.2021 - 06.06.2021

Jul
17

17.07.2022 - 24.07.2022

Prisotni

Na strani je 9 gostov in ni članov .

Prijava

Smučanje gasilcev in tekma v veleslalomu

Tudi letos GZS organizira smučanje gasilcev in tekmo v veleslalomu na Golteh, in sicer 20.1.2018. Prilagamo ponudbo in prosimo za prijave do 16.1.2018 na elektronski naslov, kot je navedeno v priponki. Pri prijavi morate navesti ime društva, kategorijo in paket. Prav tako vsa sodelujoča društva na Golteh prosijo za naročilnice. Prosim, da prijavo pošljete v vednost tudi na GZ Šentjur.

Lep pozdrav!

Gasilska zveza Slovenije

Novice GZS

Prikaz dogodkov SPIN

  • Ob 19.18 je ob Jamovi ulici v Celju gorela trava na površini okoli 100 kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci iz PGE Celje.

  • Ob 17.04 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe HNMP Brnik prepeljala obolelo osebo iz Ljubnega ob Savinji v UKC Ljubljana. Gasilci PGD Ljubno ob Savinji so zavarovali kraj pristanka helikopterja in pomagali ekipi NMP Mozirje pri prenosu osebe v helikopter.

  • Ob 16.53 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor prepeljala obolelo osebo iz Velenja v UKC Maribor. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj pristanka helikopterja in pomagali reševalcem pri prenosu osebe v helikopter.

  • Ob 1.09 je na vrtu poleg stanovanjske hiše v Tumovi ulici v Celju gorel kompostnik, na katerega naj bi lastnik stresel vroč pepel. Gasilci PGE Celje so požar pogasili in prekopali požarišče.

Radarska slika padavin

Požarna ogroženost

Požarna ogroženost

Grafični prikaz dogodkov

Copyright © 2013 GZ Šentjur. Designed by Ales GuzejZa optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information